Hajdi Korošec Jazbinšek je gumijaste škornje kombinirala tako, da boste ostale odprtih ust, zagotovo jih boste hotele nositi tudi ve!

Hajdi Korošec Jazbinšek je gumijaste škornje kombinirala tako, da boste ostale odprtih ust, zagotovo jih boste hotele nositi tudi ve! (foto: Mare Vavpotič) Mare Vavpotič
8. 10. 2021

Pokazala je, da je mogoče gumijaste škornje ob deževnih dneh nositi tako, da so videti fantastično.

Hajdi Korošec Jazbinšek, uspešna podjetnica in vplivnica, je modni navdih številnim damam. Zna združevati kose, za katere nikoli ne bi pomislili, da so skupaj lahko videti tako dobro.

Lado Bizovičar naredil nekaj nepričakovanega in zelo presenetil, odkrito je spregovoril o svojih hčerkicah!

Začela se je sezona dežja in udobna ter topla obutev je zdaj tista, ki je v prvem planu. Gumijasti škornji običajno niso obuvalo, ki bi nam bilo zelo pri srcu in bi si ga z veseljem nadele za pohajkovanje po deževnem mestu, a Hajdi je pokazala, da je tudi s takimi čevlji vsaka lahko še kako seksi.

K visokim škornjem je oblekla kratke hlačke in si nataknila mrežaste nogavice. K tej kombinaciji je izbrala prehodno jakno v temnejši barvi, tako da je skupni vtis preprosto fantastičen. Na Instagramu je pokazala, kako suveren je njen korak v taki opravi (posnetek si lahko ogledate, če podrsate po desni puščici), zato ni dvoma, da bodo številne dame našle jesenski modni navdih prav pri njej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)

Priporočamo