Miša Margan in Tadeja Ternar za praznike obdarili starostnike

Miša Margan in Tadeja Ternar za praznike obdarili starostnike (foto: Aleš Kocbek) Aleš Kocbek
Vir: Story
7. 1. 2018

Med prazniki ne sme manjkati glamurozen videz, menita prijateljici Tadeja Ternar in Miša Margan, ki pa ob vsem blišču in sijaju ne pozabita na tiste, ki si tega ne morejo privoščiti.

Nekdanja miss Slovenije Tadeja Ternar in Miša Margan že vrsto let dokazujeta, da lahko povezujeta poslovno pot s prijateljstvom. Marsikdo namreč meni, da se prijateljstvo konča, ko z nekom ustvariš skupno vizijo nekega podjetja. Tadeja in Miša imata svojo modno agencijo, povezuje pa ju več kot deset let prijateljstva.

"Tako kot vsako leto sva tudi letos s Tadejo zakorakali v praznični december nekoliko bolj glamurozno, in to z razlogom: da prazniki ne bodo dolgočasni in da z njimi zaznamujeva obletnico prijateljstva," pove Miša.

Že nekaj let zaporedoma na začetku decembra poskrbita tudi za prav posebno novoletno čestitko. "Denarja ne zapravljamo za poslovna darila, ampak tega nameniva različnim ustanovam. Zelo se naju dotaknejo socialne stiske otrok in mladostnikov. Lani smo zbirali božične jelke in jih podarili tistim, ki jih nimajo ali si jih ne morejo privoščiti. Sama sem eno odpeljala v materinski dom v Mariboru, druge pa predala prijatelju Robertu Roškarju, ki jih je zbiral in razvozil. S Tadejo sva kupili dve novi in zraven še vse pripadajoče okraske. Leto pred tem sem obdarila otroke v mladinskih domovih, letos pa sva denar namenili starostnikom v projektu Božička za en dan," pove Miša. "Všeč mi je bilo, da so uredili tudi to možnost za starostnike. Prejšnja leta sva namreč pripravili pakete za otroke. Tokrat pa bova še za starejše," pove Tadeja.

Obdarili bosta starostnike

Prijateljici sta pripravili tudi prav posebne čestitke, s katerimi razveselita svoje prijatelje. "Tudi letos so nama vrata odprli v trgovini Mömax v Mariboru, kjer so nama pripravili čudovito dnevno sobo, okrašeno v praznično dekoracijo. Izbrali smo mint barve, saj smo bili lani odeti v roza. Za fotografskim objektivom pa je stal naš 'domači' fotograf Aleš Kocbek, ki v najini agenciji skrbi za vse fotografije. Brez njega več ne gre. In kaj je nastalo? Nekoliko bolj seksi različica čestitk, ki je božične praznike zagotovo popestrila. Sami pa presodite, ali sva zadeli terno," je še dodala Tadeja.

Besedilo: Andreja Korenčan // Fotografije: Aleš Kocbek

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story1/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 1/2018

Story 1/2018, od 28. 12. 2017