Obe Sabini spet varno doma

Obe Sabini in Dušan Lukič so najprej prelistali revijo Nova, v kateri so že pisali o njihovi odpravi v Singapur. (foto: Vesmin Kajtazovič) Vesmin Kajtazovič
Vir: Govori.se
22. 4. 2009

Medtem ko v zadnji številki revije Nova lahko prebirate ekskluzivno zgodbo o dveh Playboyevih lepoticah, sta se Sabina Mali in Sabina Remar že vrnili v Slovenijo.

"Ne trdiva, da je bilo prenaporno, a samo počivali vseeno nismo. Še manj smo se samo zabavali, kajti ko delaš s tujimi fotografi in obenem predstavljaš še slovenski Playboy, imaš na svojih ramenih veliko odgovornost, da se izkažeš, kolikor je le mogoče," nam je po pristanku na slovensko letališče zaupala Sabina Mali, ki je med svojo odsotnostjo dobila tudi naslednico, novo nosilko naziva Playboyevo dekle leta Sanelo Vukalić.

"A bilo je lepo, odlična izkušnja, dežela, ki sva jo spoznavali, je na naju naredila velik vtis in priznam, da mi je bilo kar malce težko zapustiti Singapur," nam je zaupala nekoliko utrujena Sabina Remar, še vedno polna vtisov z otovoritvene zabave singapurske revije VIP, kot se imenuje tamkajšnja različica Playboya.

Dekleti sta v spremstvu uredniškega direktorja AML Dušana Lukiča na letališče Jožeta Pučnika prispeli včeraj dopoldan.

Oglejte si še ekskluzivni video iz tega potovanja na Playboy.si