Objeta Indira Ekić in Henrik Lutz: Sta zakopala bojno sekiro?

Objeta Indira Ekić in Henrik Lutz: Sta zakopala bojno sekiro? (foto: Planet Tv) Planet Tv
7. 5. 2018

Henrik Lutz je v lanski sezoni šova The Biggest Loser Slovenija že v prvi oddaji Indiri Ekić javno izpovedal ljubezen. Vse od takrat pa je njun odnos zelo načet.

Henrik Lutz in Indira Ekić v šovu The Biggest Loser Slovenija nikoli nista našla skupnega jezika. Šlo je celo tako daleč, da ga je Indira označila za čudaka, zaradi katerega jo je ponoči strah spati.

Tekom šova sta imela več kratkih stikov, Indira ga je obtožila, da jo je celo otipaval in jo grabil za zadnjico. Kakšna je prava resnica seveda vesta le onadva, tudi po koncu šova pa ni šlo brez težkih besed.

Ko je Henrik nedavno gostoval v komentatorski oddaji od Težaka do junaka, sta si z Indiro izmenjala kar nekaj ostrih besed, Indira pa mu je takrat celo dejala, da bo potreboval zobozdravnika, če ne bo zaprl ust. Kasneje ga je blokirala tudi na Facebooku.

No, zdaj pa se zdi, da sta Henrik in Indira vendarle zakopala bojno sekiro. Pretekli vikend sta se družila na turistični kmetiji Bojana Papeža, ki je v lanski sezoni zmagal v šovu, videti pa sta bila nasmejana in dobro razpoložena.