Očarljiva Anamaria Goltes s serijo slik požela navdušenje, saj je na njih nadvse prikupna

Očarljiva Anamaria Goltes s serijo slik požela navdušenje, saj je na njih nadvse prikupna (foto: Luka Svetic) Luka Svetic
29. 4. 2021

Srčna izbranka Luke Dončića se pred fotoobjektivi odlično znajde!

Anamaria Goltes je to že večkrat pokazala in dokazala v raznih modnih kampanjah, pri katerih je sodelovala. Tokrat je na družbenem omrežju objavila več fotografij (ogledate si jih lahko s klikom na desno puščico) in pokazala, kako je videti fotoshooting.

Njeni sledilci so med drugim ugotovili, da ji nova pričeska odlično pristoji - pred časom si je namreč nekoliko skrajšala lase in je videti še bolj mladostno.

Luka in Anamaria sta si dom ustvarila v Dallasu, kjer Luka igra košarko v ligi NBA in na tekmah naravnost blesti. Družbo jima delata dva psička, Anamaria pa svojemu dragemu stoji ob strani z zvestim navijanjem na njegovih tekmah.

Čeprav sta mlada, imata kot par že zavidljivo kilometrino, saj sta skupaj kar celo desetletje. Njuna zveza ostaja trdna, kar rada pokažeta oboževalcem, saj pogosto objavita kakšen prisrčen prizor, ki razneži številna srca. Marsikomu sta s svojim življenjem in odnosom do dela velika vzornika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Priporočamo