Očarljiva in sproščena Tanja Žagar je takole uživala in mimogrede dobila navdih za ...

Očarljiva in sproščena Tanja Žagar je takole uživala in mimogrede dobila navdih za ... (foto: POP TV) POP TV
3. 5. 2021

Lepa pevka zna kar najbolje izkoristiti čas, ko odšteva tedne do rojstva novega družinskega člana ali članice.

V zadnjem času je Tanja Žagar večkrat presenetila svoje oboževalce s kakšnim prizorom z njenih potepanj - očitno skupaj s svojo družinico proste dneve izrabijo za ogled znamenitosti, ki jih je v naši lepi državi na pretek. Pevka je s fotografijami, na katerih jo lahko občudujemo na različnih lokacijah, na lep način spomnila na to dejstvo.

Medtem ko se je pred kratkim mudila v Prekmurju, se je zdaj odpravila na morje, saj je na svojem Instagram profilu objavila lepo fotografijo ter ob njej zapisala: "Takole pa človek hitro dobi navdih za novo, lepo, morsko pesem. Bom kar še malo posedela na tej kocki. Mogoče veš, kje sem??" Sledilci so se množično odzvali z odgovori in zapisali, da je na plaži v Peroju.

Čeprav se je Tanja ob tej priložnosti odločila za udobna, športna oblačila, svoje dolge lase pa je oblikovala v figo, je tudi zdaj videti naravnost odlično! Zdi se spočita in sproščena, ne dajejo je nosečniške tegobe in zdi se, da je še bolj radostna in vesela kot prej. K temu zagotovo pripomoreta njen izbranec Miki in sinček Karlo, ki ji vsak dan izkazujeta naklonjenost in ljubezen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)