Očarljiva Natalija Verboten s provokativnim vprašanjem, a bistvo je skrito nekje drugje

Očarljiva Natalija Verboten s provokativnim vprašanjem, a bistvo je skrito nekje drugje (foto: Foto Tatjana Maribor) Foto Tatjana Maribor
10. 6. 2021

"Kaj pravite, ste za vroče ali ne?," je svoje oboževalce spraševala naša postavna pevka.

Natalija Verboten nikoli ni skrivala svoje strasti do urejanja okolice, pa najsi gre za teraso njenega doma, kjer cvetijo rože in rastejo razne začimbe, do gojenja razne zelenjave in sadja. Svojim rastlinam namenja veliko pozornosti in skrbi, te pa ji to vračajo.

Tokrat je pokazala, kakšen lep čili je pridelala in ob prikupni fotografiji zapisala, da tokrat svoje sledilce pozdravlja iz najbolj pekočega dela družinskega mini vrtička v loncih ter jih hkrati spraševala, ali so za vroče. No, izkazalo se je, da je v mislih imela "vročino" drugačne sorte ... V vsakem primeru bo lahko z doma pridelanimi čiliji dobro začinila kakšno okusno jed.

Sicer je Natalija prava navdušenka nad sivko, ki jo na domači terasi goji že vrsto let. Sivka je videti res lepo, diši odlično, sama pa je z leti opazila, da pomaga odpraviti blage glavobole, ublaži manjše kožne okužbe, razne pike žuželk, poleg tega pa deluje protibakterijsko in antiseptično.

Prednosti sivke je znala izrabiti sebi v prid in je razvila novo poslovno idejo - nastala je njena kolekcija Sivka, ki vsebuje različne izdelke, tudi kozmetične. Kdo ve, mogoče jo bo ta krasen čili prav tako vzpodbudil, da se loti še nečesa novega, saj je ženska, ki zna dobro udejaniti svoje zamisli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)

Priporočamo