Očarljiva Saša Lendero ničesar ne prepušča naključju, ko gre za poroko, se bo odločila za tak šopek?

Očarljiva Saša Lendero ničesar ne prepušča naključju, ko gre za poroko, se bo odločila za tak šopek? (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
27. 5. 2021

Pevka in voditeljica se zelo veseli svoje bližajoče se poroke, to jasno pokaže na vsakem koraku.

Cela Slovenija se je veselila, ko je Miha Hercog zasnubil svojo Sašo Lendero, s katero sta že vrsto let "koruznika." To je naredil pred televizijskimi kamerami, v priljubljenem šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko in tako ganil številne gledalce, še najbolj pa simpatično pevko in voditeljico Sašo.

Zdaj se Saša pospešeno pripravlja na poroko, in ker je organizirana oseba, ki ničesar ne prepušča naključju, skrbno izbira vse potrebno za usodni dan. Pred kratkim smo lahko videli, da že pomerja poročne obleke, saj na družbenih omrežjih redno objavlja fotoutrinke. Tudi tokrat ga je, ko je bil na vrsti poročni šopek.

"Kmalu bom s šopkom v roki stala pred njim in se zaobljubila še z besedami... s srcem sem se že zdavnaj!," je zapisala romantično razpoložena pevka, ob tem pa pokazala čudoviti šopek rož. Lepo je, da sta z njenim srčnim izbrancem že toliko let tako zelo povezana in predana drug drugemu in njuni hčerkici Arii, ki bo zagotovo imela posebno vlogo na poroki staršev. Zato lahko samo rečemo: komaj čakamo na dogodek, ki bo nedvomno nekaj posebnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)