Očarljiva Tanja Žagar je uživala v toplem jesenskem dnevu, le poglejte si njeno jaknico, hotele jo boste v svoji omari

Očarljiva Tanja Žagar je uživala v toplem jesenskem dnevu, le poglejte si njeno jaknico, hotele jo boste v svoji omari (foto: POP TV) POP TV
2. 11. 2020

Priljubljena in simpatična pevka tudi v športni opravi in brez trohice šminke pritegne pozornost.

Tanja Žagar tudi v teh koronačasih ne pozabi na svoje oboževalce, vsake toliko časa jih razveseli s kakšnim lepim prizorom. Vsekakor pogreša nastope na odrih in pristnejši stik z občinstvom, a ostaja pozitivna in verjame, da bodo spet prišli časi, ko bo lahko s svojim petjem v živo navduševala staro in mlado.

Preberite si še: V tej podobi Tanjo Žagar vidimo le redko, mi smo ostali brez besed

Do takrat pa si čas krajša na drugačen način, veliko se giblje v naravi in na svežem zraku, saj jo to napolni s pozitivno energijo. Na svoj način je k temu vzpodbudila svoje sledilce na Instagramu. Objavila je sliko s sprehoda in ob njej zapisala: "Kako ste kaj? Jaz mislim na vas in vam pošiljam pozdrave iz narave!"

Modnim navdušenkam je takoj padla v oči njena bela športna jakna, ki ji izjemno lepo pristoji. Tanja se uredi tudi za prosti čas - lase je imela spete s pikastim trakom, njen obraz pa je brez make-upa. Videti je resnično mladostno, za kar se lahko zahvali dobrim genom in skrbi zase. Sledilci so bili navdušeni, zaželeli so ji vse dobro in iskreno zapisali: "Ostani zdrava!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kako ste kaj? 🤗 Jaz mislim na vas in vam pošiljam pozdrave iz narave! 🌲🌳🌿☘️#tanjazagar #tanjažagar #thinkingofyou #thinkpozitive #naturephotographyday #carica

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar) on