Očka Filip Flisar: Mala Sofia bo njegova princeska

Očka Filip Flisar: Mala Sofia bo njegova princeska (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Lady
5. 7. 2018

Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar se je s svojo izbranko Moniko Vuk razveselil hčerkice, ki sta jo novopečena starša poimenovala Sofia.

"Vesel božič vsem! Dobra novica je, da se Monika Vuk ni zredila ... Je samo noseča! Slaba novica pa je, da sem jaz videti bolj noseč kot ona," je pod fotografijo, na kateri je pokazal Monikin in nato še svoj trebuh, zapisal Filip decembra in tako svetu obelodanil, da bo spomladi očka.

Ta dan je prišel, ko je Monika rodila zdravo deklico Sofio. "Nosečnosti nisva načrtovala, preprosto sva se odločila, da bo, ko bo. Novica me torej ni zadela kot strela z jasnega, a me je vseeno malo streznila. Kot bi me stresla elektrika. Pomislil sem, da bo treba ta kos mesa oblikovati v človeka (smeh)," je pred meseci dejal za revijo Story, kjer je razkril, da mu je najbolj pomembno to, da imaš ob sebi nekoga, ki te razume.

In Monika, sicer hčerka znanega župana Zavrča Mirana Vuka, je po dobrem letu skupne ljubezni v Filipu zbudila ta občutek. "Ja, ni več heca! Nisem več tako mlad kot pred desetimi leti. Tako je bil počasi že čas, poleg tega pa imam ob sebi Moniko, s katero se odlično razumeva. Veselim se prav vsega! To bo fino, ko naju bo mama malo pustila sama. Mislim, da ti otrok veliko da, čeprav gre za veliko delo, odgovornost. Veselim se že nove vloge v svojem življenju," je še dodal Filip, ki ga v prihodnjih mesecih čaka predvsem uvajanje v svet plenic. 

Foto: Profimedia, osebni arhiv