Od težaka do junaka z novimi komentatorji

Od težaka do junaka  z novimi komentatorji (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
Vir: Lady
22. 3. 2018

Kandidati, ki si v novi sezoni The Biggest Loser Slovenija skušajo prigarati čim bolj vitko postavo, so znova pod drobnogledom voditeljice Jasne Kuljaj, ki so se ji tokrat pridružili komentatorji Andrej Milutinović, Indira Ekić in Tadej Bricelj.

"V prvi sezoni je občinstvo našo oddajo vzljubilo predvsem zato, ker smo komentirali spontano in direktno. V ekipi imamo dva nova komentatorja, Indiro in Tadeja. Računam, da se bosta dobro vklopila v ta 'težaški' duh. V matičnem šovu nastopajo 'luzerji', torej ljudje, ki zgubljajo kilograme, mi pa smo 'težaki' - predvsem v smislu, da moramo malce 'zatežiti', se ob kaj obregniti, zastriči z ušesi in kdaj dvigniti kakšno obrv. To je naša naloga, obenem pa smo se v prvi sezoni velikokrat nasmejali do solz in prepričana sem, da se bo jokalo tudi v tej, ki je pred nami," o novi sezoni pravi voditeljica Jasna Kuljaj.

Od težaka do junaka  z novimi komentatorji

"Oba nova sokomentatorja poznam že od prej. Sta zelo prijazna in energična, zato verjamem, da se bomo dobro ujeli," je o sokomentatorjih povedal Andrej Milutinović, ki bo kot osebni trener zagotovo najbolj opazil strokovno plat šova. Najuspešnejša ženska tekmovalka prve sezone Indira Ekić je nad svojo novo vlogo navdušena: "Vesela sem, da so me povabili v ekipo. Ker ni dolgo tega, ko sem bila na mestu tekmovalcev, bom najbolje od vseh vedela, kakšne občutke imajo in kaj doživljajo."

Od težaka do junaka  z novimi komentatorji

Tadej Bricelj pa obljublja, da bo zelo samosvoj komentator: "Sem zelo kritičen, tako do drugih kot do sebe, česar ne bom skrival. Če bo treba, se bom pošalil tudi na svoj račun, sicer  pa mi je zgodba tekmovalcev, kar zadeva hujšanje, znana tudi osebno, zato se bom zlahka vživel."