Oddaja Ena po domače: Voditeljici "naštimali" nekaj ženinov

Oddaja Ena po domače: Voditeljici "naštimali" nekaj ženinov (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lady
6. 6. 2017

V pretekli oddaji Ena po domače se je govorilo o porokah, temu primerne pa so bile tudi zaigrane melodije. Veliko je glasbenikov, ki ustvarijo vsaj eno poročno pesem, in med njimi so tudi Čuki, Nemir, Murni, Ansambel bratov Poljanšek, Rebeka Dremelj, Domen Kumer in Miha Balažič.

Za trenutek so se malo poigrali tudi z voditeljico Mino in ji 'naštimali' nekaj ženinov, med njimi je bil tudi Jan Plestenjak. Kdo ve, mogoče je pa vse res. Ob koncu oddaje so prav vsi nastopajoči zapeli legendarno Slakovo Po dekle.

Očitno se še vedno številni strinjajo, da najlepša dekleta živijo na eni ali drugi strani Gorjancev. Še enkrat se nam je potrdilo prepričanje, da je organizacija poroke zahtevna reč, a tudi nekaj zelo lepega. Zato pa v ta namen obstajajo organizatorji porok, neveste se lahko pred svojim usodnim da tudi 'natrenirajo' z osebno trenerko, ki deluje pod znamko Fit nevesta.

Poročno slavje mora biti sproščeno, brez stresa in za to poskrbijo odlični poročni animatorji. Eden izmed njih je Gorazd Špegel, ki ga med oddajo lahko opazite sedeti na tistem starodobnem traktorju, prav tako pa več let to počne, poleg same organizacije in trenerstva, tudi Barbara Pirh, ki pa jo vidite tudi na televiziji Golica.

Barbara Pirh