Maja Bašić odšteva tedne do poroda!

Vir: Nova
22. 6. 2015

Ljubezen primorskega poslovneža Rajka Hrvatiča, Maja Bašić, ki nam je v lanskih decembrskih dneh ekskluzivno razkrila novico, da bo prvič postala mamica, veselo odšteva tedne do poroda.

Postavna Maja ima rok proda res šele v prvih julijskih dneh, a kot sama pravi, je letošnje poletje s svojimi temperaturami že na polno presenetilo, tako da čuti, da bo najverjetneje tudi rodila kaj prej kot na napovedan datum. A kot sama pravi, nikoli ne veš, zato se bo pustila presenetiti, saj s partnerjem Rajkom svojo deklico že nestrpno pričakujeta. Bašićeva pa nosečnosti ne izkorišča za poležavanje, ampak je še vedno tudi v teh vročih junijskih dneh na polno delavna kot vodja lepotnega centra Wellness & Spa Carnevale na Škofijah pri Kopru. Za nas si je v sončnem dnevu vzela dan počitka ter nas ekskluzivno povabila v portoroško vilo Rajka Hrvatiča, kjer nam je ob hišnem bazenu razkrila misli, ki se ji pletejo po glavi v teh dneh.

"V nosečnosti se nisem kaj dosti spremenila, saj sem redno skrbela, da je bilo moje telo ob zdravem prehranjevanju tudi športno aktivno, vendar v zdravi meri. Tako pri osebni prijateljici Nikolini Salopek, ki velja za uspešno fizioterapevtko, osebno trenerko in inštruktorico, redno obiskujem športno vadbo v funkcionalnem centru v Portorožu (TonusFit), kjer skupaj izvajava različne funkcionalne vadbe za oblikovanje telesa, kot so bootcamp, cross vadba in funkcionalni pilates. Seveda primerno zame in v mejah normale. Reden tek sem v zadnjem obdobju nadomestila z nordijsko hojo, v kateri uživava oba z Rajkom, saj skupaj izbereva traso dnevnega treninga, ki nama ustreza. V zadnjem mesecu dni sem dobila kar izrazit nosečniški trebušček, a sem vesela, saj se po vseh zdravstvenih pregledih v meni razvija zdrava deklica," pove Maja in nadaljuje:

"Pripravljena sem na odgovorno materinsko vlogo. V nosečnosti delam na polno, kajti sem tip ženske, ki ne more biti pri miru, rada pa imam tudi kontrolo nad delom, da vse poteka, kot mora. Priznam, da bom delala do zadnjega, ker se odlično počutim. Razen manjših obdobij utrujenosti in slabega počutja, ki bi ga pripisala nestanovitemu vremenu, moja nosečnost poteka zelo lepo."

Razkrila je ime!

Maja nam je ob tokratnem ekskluzivnem obisku razkrila tudi eno od skrivnosti, in sicer da bo svojo prvorojenko poimenovala Monica, po sloviti italijanski igralki Monici Bellucci, ki velja za eno najlepših in najbolj seksapilnih žensk na svetu. "

Ime mi je zelo všeč in iskreno lahko zaupam, da ima zame svoj pomen. Rajko se je seveda s končnim izborom popolnoma strinjal in tudi njemu je ime takoj priraslo k srcu. Nekaj oblačil in za prvo trimesečje in opreme za otroka sva s partnerjem že kupila. Med njimi imava tudi moderen bordo rdeč otroški voziček, ki je prava tehnološka mojstrovina, saj se pospravi in zavzame res malo prostora. Iskreno povedano se res odlično počutim in porod pričakujem brez bojazni in strahu. Kot bi že enkrat bila mamica. Rada bi rodila naravno, čeprav mi vsi svetujejo epiduralno analgezijo. Vsekakor pa komaj čakam, da spoznam to malo bitjece, ki se razvija v meni, ter da sama presodim, komu je podobna. Redno bom gledala, da bo moja lepotička vedno v koraku z modo in časom, tako kot njena mami."

Kot zanimivost za konec dodajamo, da smo Majo povprašali, ali kaj razmišlja o poroki s primorskim poslovnežem Hrvatičem. V smehu nam brez zadržkov pove: "Z Rajkom sva se skozi pestro življenje našla in čudovito se imava. Drug drugega spoštujeva in se imava iskreno rada. O poroki nisva še razmišljala. Lahko je to najin skupni projekt prihodnosti. Kako že pravijo? Nikoli ne reci nikoli!"

Napisal Alojz Petrovčič

Foto Helena Kermelj, Sašo Radej, arhiv Nove

Priporočamo