Ojej, Ana Klašnja si je poškodovala nogo, a pred objektiv se je postavila tako, da je marsikomu zavrtela glavo

Ojej, Ana Klašnja si je poškodovala nogo, a pred objektiv se je postavila tako, da je marsikomu zavrtela glavo (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
13. 9. 2021

Naša balerina in žirantka šova Slovenija ima talent je doživela neprijetnost, a kljub temu je polna optimizma.

Ana Klašnja si je konec avgusta poškodovala nogo. Do tega je prišlo na premieri Dunajskega večera in zaradi poškodbe ni mogla nastopiti v drugem delu predstave. Na nogi je nastala oteklina, zato mora počivati in se za nekaj časa posloviti od baletnih odrov.

Kljub temu, da poškodba noge za balerino ni mačji kašelj, pa je Ana taka kot vedno: vesela, razigrana in polna optimizma, kar je pokazala tudi svojim sledilcem na Instagramu. Objavila je namreč fotografijo, ob kateri je zapisala: "Odkar sem se poškodovala, sem se težko tako nasmejala. Danes pa se počutim pozitivno glede tega, počasi gre na boljše."

Ob pogledu na Ano bi si težko predstavljali, da pravzaprav okreva, saj je videti naravnost odlično. Mladostna oblačila, ozke bele hlače in beli top, ji pristojijo kot ulita, njen pas je neverjetno ozek, trebušček pa tak, da bi ji ga zavidala marsikatera mladenka: raven in mišičast.

Ni dvoma, da bo okrevanje hitro, kar so ji iz srca zaželeli njeni sledilci, še posebej zato, ker te čase preživlja v družbi svojih najbližjih, kar pa ji pomeni največ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)