Ojej! Sprehod se je spremenil v moro, radijska voditeljica Jerica Zupan je končala na berglah

Ojej! Sprehod se je spremenil v moro, radijska voditeljica Jerica Zupan je končala na berglah (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
3. 6. 2020

Ah, vedno res vse ne gre po načrtih. To je na svoji koži žal spoznala priljubljena in prikupna radijska voditeljica Jerica Zupan, ki si je med sprehodom "pridelala" grdo poškodbo.

"Ko se je življenje spet začelo, je mene doletel že drugi val ... Temu se reče karantena NO. 2," je preko družbenega omrežja sporočila Jerica.

Zgodilo pa se je sledeče: s fantom sta se odpravila na Šmarno goro, kjer je stopila na kamenček in tako nesrečno padla, da si je poškodovala gleženj. Tako močno ji je otekel, da se je le zglasila na urgenci, kjer je dobila longeto. Zdaj bo nekaj časa prisiljena počivati.

Kljub temu, da živahna Jerica ni vajena takega počitka, bo vse skupaj hitro minlo in bo spet lahko veselo pohajkovala po slovenskih hribih. V našem uredništvu se pridružujemo dobrim željam in ji želimo hitro okrevanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko se je življenje spet začelo, je mene doletel že drugi val ... Temu se reče karantena NO. 2! #stayhome #crutches #brokenankle #positivemindset

A post shared by Jerica Zupan❤️Love&Kisses (@jericazupan) on