Ojej, sredi koronačasov je Indiro Ekić doletela neprijetnost, ki ji je botrovalo to, da je šla nekomu na živce

Ojej, sredi koronačasov je Indiro Ekić doletela neprijetnost, ki ji je botrovalo to, da je šla nekomu na živce (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
31. 3. 2021

Včasih je lahko iskanje ustreznega najemniškega stanovanja res zahtevna reč. Še posebej, če se to zgodi v času pandemije koronavirusa.

Žal sta pred kratkim tako izkušnjo doživela znana Slovenka, Indira Ekić in njen partner, Matic Kolenc. In kaj je bil razlog, da sta ostala brez stanovanja? Indira je celo zgodobo opisala na svojem Instagram profilu.

"Ko misliš, da ne more biti več dela, kot ga je, nama lastnik stanovanja pove, da morava ven. Zdaj pa ti najdi stanovanje v tem času. Zgleda, da greva na živce eni starejši ženski, ki živi spodaj in morava ven." Zapisala je še, da je slaba stran najema to, da ti dajo mesec dni časa, da se izseliš, pri tem pa ne moreš ničesar narediti.

A očitno se je za znani par zadeva obrnila na bolje, saj je Indira, ki velja za eno najbolj priljubljenih vplivnic v Slovenij, naknadno v eni od svojih zgodb na Instagramu razkrila, da se bosta preselila v manjše stanovanje.