Ojoj, snaha Rosvite Pesek je prestala to hudo izkušnjo, zdaj je odkrito spregovorila o boleči temi

Ojoj, snaha Rosvite Pesek je prestala to hudo izkušnjo, zdaj je odkrito spregovorila o boleči temi (foto: Arhiv) Arhiv
2. 2. 2022

O tem se res premalo govori in preveč molči.

Nastja Pesek, ki se je skupaj s soprogom Filipom, sinom naše priljubljene televizijske voditeljice in novinarke Rosvite Pesek, pred kratkim razveselila rojstva sinčka Matea, je v posnetku na Instagramu razkrila svojo bolečo izkušnjo.

Dejala je, da to ni bila njena prva nosečnost, tako je odgovorila na vprašanje, ki ga je postavila ena od njenih sledilk - zanimalo jo je namreč, koliko časa sta s soprogom potrebovala, da je zanosila. "Ko sva se odločila delati na tem, se je v prvo takoj prijelo, ampak se plod ni v redu razvijal, pri osmih tednih ni imel niti srčnega utripa, tako da sem morala narediti splav," je bila iskrena Nastja.

Opozorila je še, da se o tej temi, s katero se sooča veliko žensk, premalo govori. Po tej izkušnji sta po navodilih zdravnice še tri mesece počakala, potem pa je po dveh mesecih zanosila - danes je z njima Mateo, ki je v celo družino prinesel veliko veselja.

Kaj vse je razkrila mlada mamica, lahko preverite v posnetku. Morda vam kakšen njen nasvet ali pa izkušnja pride še kako prav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)