Olala! Iris Mulej odvrgla krpice in v zapeljivo pozirala v kopalni kadi, samo poglejte jo!

Olala! Iris Mulej odvrgla krpice in v zapeljivo pozirala v kopalni kadi, samo poglejte jo! (foto: Zaklop) Zaklop
2. 4. 2021

Nekdanja manekenka, zdaj pa mamica in podjetnica, ima še vedno sanjsko postavo.

To je dokazala s fotografijo, ki jo je objavila na svojem družbenem omrežju. Slekla je krpice in se postavila pred objektiv, a vsega ni pokazala - zakrila se je z brisačo. Kljub temu je jasno, da je tudi po dveh nosečnostih in porodih njeno telo še vedno izklesano, za kar se Iris trudi z vadbo in zdravim načinom prehranjevanja.

Ob tem je opozorila na pomembno zadevo: na intimno nego, ki bi morala biti nekaj samoumevnega, kot je umivanje zob ali obraza.

"Verjetno vam ni vseeno, s kakšnim sredstvom si umijete vaš obraz, pa tudi to ne, kaj potem nanj nanesete... Prav tako, bi vam moralo biti zelo pomembno, da za intimno nego uporabljate primerne, predvsem pa naravne izdelke. pH nožnice je namreč nižji od naše kože, zato je “klasično tuširanje z enim milom” za telo neprimerno, še posebej ker veliko njih vsebuje razne parfume, kar je velik NE za intimne predele," je zapisala postavna Iris.

Njena fotografija je požela precejšnjo pozornost, sledilci pa so se odzvali s samimi pohvalami na račun lepe mamice. Bodimo iskreni: res si zasluži pohvalo, saj s svojim primerom kaže, kako se skrb zase obrestuje - in zato je marsikomu prava vzornica.