Samo za ženske: Vabljene na Ladies' Night!

26. 10. 2012 | Vir: Govori.se
Deli
Samo za ženske: Vabljene na Ladies' Night!

V torek, 30. 10. 2012, ob 19. uri, bo v Ledeni dvorani Hale Tivoli večer namenjen vsem ženskim hokejskim navdušenkam. V sklopu rednega dela lige EBEL med HDD Telemach Olimpijo in Sapo AV19 iz Szekesfehervarja bo na vrsti tradicionalni Ladies night. Naj tudi letos Hala Tivoli zaživi v ženski družbi.

Ob bogatem spremljevalnem programu se bo na tekmi veliko dogajalo. Med številnimi presenečenji bo potekala tudi tradicionalna nagradna igra za večerjo s hokejistom. Vsa dekleta in žene boste imele s kuponom na srečanje prost vstop na tekmo. Kupon je možno zamenjati v Hiši vstopnic Hale Tivoli vsak dan med 9.00 in 17.00 in na eventimovem boksu dve uri pred tekmo. En kupon je možno zamenjati le za eno brezplačno vstopnico na zahodni tribuni in samo za navedeno tekmo.

Izpolnjen kupon lahko zamenjate za vstopnico na prodajnem mestu Eventima (Hiša vstopnic) pred Halo Tivoli vsak dan med delovnim časom in na dan tekme (blagajna bo odprta dve uri pred tekmo). Ponudba velja samo za ženske, in sicer do zapolnitve mest na zahodni tribuni.

Spodnji kupon si lahko natisnete. Najdete ga v tukaj v PDF-obliki.

Kupon

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord