Olimpijci in paraolimpijci tekmovali na odprtju

Vir: Govori.se
4. 10. 2012

Univerzitetni rehabilitacijski inštitut RS Soča (URI Soča) je odprl prenovljeno lekarno z demonstracijskim centrom s strokovnim svetovanjem.

Trak na odprtju sta prerezala direktor URI Soča mag. Robert Cugelj in dobitnik zlate medalje na bolnišničnih olimpijskih igrah Urban Iršic. Odprtje sta pospremila olimpijca Petra Majdič in Peter Kauzer, paraolimpijci Franci Pinter, Franček Gorazd Tiršek in Mateja Pintar ter otroci iz bolnišničnih olimpijskih iger, ki so se pomerili v poligonu.

Svečano odprtje je spremljal tudi športni poligon, na katerem so se pomerili slovenski olimpijci in paraolimpijci ter otroci - nagrajenci bolnišničnih olimpijskih iger. Petra Majdič, Peter Kauzer in Franček Tiršek so tekmovali v invalidskih vozičkih in s pomočjo drugih medicinskih pripomočkov, tako da so imeli med tekmo vsi tekmovalci enake možnosti za dober rezultat.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri