Olimpijec Roman Kejžar: “Tek je način življenja”

Olimpijec Roman Kejžar: “Tek je način življenja” (foto: CocaCola) CocaCola
Vir: Story
30. 6. 2017

Na pragu poletja so številni obuli tekaške copate in nekateri pod okriljem projekta Moja olimpijska norma tudi stopili v čevlje olimpijskih junakov. Da bi tekačem, ki sodelujejo v projektu, uspelo osvojiti olimpijsko normo, imajo podporo ekipe strokovnjakov. Del te je trikratni slovenski olimpijec in trener uspešnih maratoncev Roman Kejžar.

Več kot 500 športnih navdušencev je med aprilom in junijem treniralo po programu, ki ga je zanje zasnoval najuspešnejši slovenski maratonec Roman Kejžar: "Projekt Moja olimpijska norma je namenjen vsem ljubiteljem športa, ki želijo na lastni koži izkusiti, kako se počutijo olimpijski junaki. Je tudi spodbuda za tiste, ki morda nekoliko težje obujejo tekaške copate. Cilj je udeležencem pokazati, da tek ni nič strašnega. Cooperjev test, ki so ga tekači pretekli na zaključnem dogodku 18. junija v Ljubljani, je bil priložnost za samopotrditev, da je meja, ki so si jo zastavili, dosegljiva. Tek je način življenja. Gre za vztrajnostno preizkušnjo, priložnost za okrepitev samozavesti in izboljšanje telesne pripravljenosti."

Pomena vztrajnosti, podpore športnikov ter spodbujanja aktivnega življenjskega sloga se zavedajo tudi v družbi The Coca-Cola Company. Ta je partnerica projekta Moja olimpijska norma, ki ga že drugo leto zaporedoma organizira Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez. Hkrati ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na globalni ravni.

S sklenitvijo štiriletnega sponzorstva z nacionalno olimpijsko organizacijo Coca-Cola v Sloveniji od leta 2017 širi olimpijski duh na slovenskih tleh in spodbuja aktivno športno udejstvovanje vseh generacij. S pobudo #vednopodpiraj spodbuja slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati največje sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in predvsem, da jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo, tako med vzponi kot med padci.

Več na www.coca-cola.si.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story26/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 26/2017

Story 26/2017, od 22. 06. 2017