Omar bo na oder stopil v bleščečem kostumu

Omar bo na oder stopil v bleščečem kostumu (foto: Printscreen Youtube Eurovision Channel) Printscreen Youtube Eurovision Channel
2. 5. 2017

Omar Naber se v teh dneh že mudi na evrovizijskem prizorišču v Ukrajini, svoje prigode iz zaodrja pa redno objavlja na družabnih omrežjih, kar pri njegovih poslušalcih vzbuja različne občutke.

30. aprila se je Omar v spremstvu slovenske delegacije odpravil v Kijev. Kdo točno je del slovenske delegacije sicer nismo uspeli zaslediti, je pa v enem od intervjujev v Kijevu povedal, da ima za vsak vidik svojega nastopa, svojega človeka, med njimi tudi lučkarja in skrbnika podobe na odru. 

Kot se je pokazalo že na finalni prireditvi letošnje Eme, so mnenja Slovencev o njegovem nastopu različna. Nekateri so o Omarjevi zmagi prepričani, spet drugih njegova pesem ni očarala, in prav zato ne presenečajo tudi različni odzivi na njegove objave.

Eden od razjarjenih poslušalcev je pod Omarjevo fotografijo tako na primer zapisal, da je po njegovem mnenju odprava slovenskih predstavnikov v Kijev brezveze in da na ta način zapravljamo le davkoplačevalski denar, saj se na veliki prireditvi med 9. in 13. majem tako ali tako ne bomo uvrstili niti v polfinale. A opazka Omarja, ki je v svojem nastopu sicer izredno prepričljiv, ni spravila iz tira, saj je objavo komentiral le s 'smeškoti'.

Sicer pa se je na evrovizijskem odru v Kijevu Omar poskusil včeraj, ko je bilo videti, da bo slovenski nastop minil v znamenju modre in bele osvetljave, Omar pa naj bi nastopil tudi s svetlečim zgornjim delom kostuma, ki odraža veliko blišča.

Omar sicer priznava, da je med nastopom iz leta 2005 in tokratnim kar nekaj podobnosti - isto prizorišče, isti izvajalec - ampak tudi nekaj razlik. Med drugim pridobljenih šest kilogramov, zrelejši odnos do tekmovanja in štiri nove tetovaže, kot pravi, pa je prav mogoče, da si bo po dobrem izidu na Evroviziji omislil še kakšno.

Priporočamo