Omar Naber brez dlake na jeziku

Intervju z Omarjem si lahko preberete v zadnji številki revije Story. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Govori.se
26. 3. 2010

Na fotografiranju za revijo Story, v kateri je Omar Naber spregovoril tudi o najbolj zasebnih stvareh, smo Omarja videli celo zgoraj brez.

Omar je s fotografom Primožem Predaličem namreč naredil kar nekaj odličnih fotografij, med preoblačenjem in izbiranjem garderobe pa je Omarja, ki je v zadnjem času večino dni zaprt v studiu, saj končuje prihajajoči album, naša kamera ujela tudi zgoraj brez.

Postavnemu glasbeniku, ki se v velikem slogu vrača na slovenske glasbene odre, pa v reviji Story ni bilo težko spregovoriti o njegovi mladosti. "Kot otrok sem se držal bolj zase, dejansko vse otroštvo. To je bila verjetno posledica neurejene družine, mama in oče se nista razumela, odkar pomnim. Je pa res, da nisem upošteval nikogar, načeloma niti mame niti očeta, ker se mi je od nekdaj zdelo, da je treba otroke vzgajati s svojimi dejanji, in ne z besedami, prepovedmi in omejevanjem, moja starša pa nista imela ravno vloge vzornikov, saj sta bila oba veliko od doma," je med drugim za Story ekskluzivno povedal eden naših najbolj priljubljenih glasbenikov.

Celoten intervju z Omarjem, v katerem je bil resnično brez dlake na jeziku, si lahko preberete v zadnji številki revije Story, zakulisje nastajanja fotografij pa si oglejte v video prispevku.

Omar - Omar

Priporočamo