Omar Naber iskreno o ženskah: "Vse na tem svetu imam rad"

Omar Naber iskreno o ženskah: "Vse na tem  svetu imam rad" (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
Vir: Lady
12. 4. 2017

"Nobena ženska pri meni nima privilegijev, zato, ker imam vse rad. Ne samo ženske, tudi moške in živali, vse, kar je na svetu, dokler mi ne škoduje," je Andreji Jernejčič v njeni televizijski oddaji razkril letošnji zmagovalec Eme, Omar Naber.

Zgovorni glasbenik, ki že več desetletij poje in ustvarja avtorske skladbe, je ob tem z nasmehom na obrazu dodal: "Tudi fante imam rad, nisem pa rekel, da me privlačijo. Spolnost je nekaj, ljubezen pa nekaj drugega. Lahko pa se to seveda zelo lepo povezuje."

Piarovka in menedžerka je Omarja gostila na svojem tradicionalnem Zajtrku PR'Andreji. V studiu, kjer je vladalo sproščeno vzdušje, so med obiskovalci sedele tudi uspešne podjetnice Zlata Zavašnik, Lucija Smolnik, Romana Piskar in Bernarda Škrabar.

Omar, ki je nastopal že v 27 državah sveta in bo letos Slovenijo že drugič predstavljal na Evroviziji, je izpostavil tudi njemu najljubše mesto: "Prestolnica rokenrola je Los Angeles. Zelo rad imam rokenrol, in zato bi z največjim veseljem živel tam," je sproščeno dejal.

Ob tem ni pozabil poudariti, da ga bolj kot to, kje se vidi v prihodnosti, zanima predvsem, kako se vidi. Čeprav je rekel, da zjutraj ne igra, je potem vzel Andrejino kitaro in njegov izjemen glas je odmeval po vsem studiu. "V resnici je Omar zelo skromen in preprost fant. Ko je zapel in še zaigral na mojo kitaro, pa nam je dan naredil izjemen," dodaja Andreja.

A. K.

Priporočamo