Omar Naber & Maja Keuc: On opletal s tičem, ona spet kazala gate

Maja Keuc je med generalko Eme pozabila, da mora s kratkim krilom sedeti kot prava dama. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
6. 3. 2012

Eno od mnenj, ki že leta spremlja Emo, je: dolgčas na kvadrat, zlasti za fotografe. A tokrat ni bilo tako, za kar sta poskrbela kar dva nekdanja zastopnika Slovenije na Eurosongu: Omar Naber in Maja Keuc.

Pokazal le curek

Omar je na nacionalko prišel kot povabljeni gost. In tako se je ves čas gibal okoli svojih prijateljev, znancev, novinarjev, se veselo smejal in zabaval, užival v druženju in glasbi. Zanj je bil tisti večer še sploh vesel, saj je le nekaj minut pred odhodom dobil v roke svoj novi videospot za skladbo Parfum.

Seveda pa je tudi Omar samo človek in tako je moral tudi on na stranišče, le da je to malo preveč poudaril, in naš fotograf mu je v želji, da bi ujel tisto, o čemer ženske le govorijo, da je veliko in zaželeno, sledil. Pustil ga je nekaj trenutkov, ko pa je ugotovil, da je Omar v cesarjevih prostorih sam, je vdrl za njim in nastalo je nekaj fotografij presenečenega pevca, ki ga je fotograf ujel, na žalost ne s spuščenimi hlačami, ampak nepripravljenega. No, čeprav smo Omarja za marsikoga ujeli v neprijetnem položaju, se je ta le zasmejal, a vseeno svojega korenjaka skril pred objektivom. Nekatere stvari so samo za nekatere, je pomenljivo rekel.

Pokazala gate

Ne glede na to, kolikokrat smo jo že tako ali drugače ujeli, se Maja Keuc očitno nikoli ne bo naučila sedeti kot prava dama. In tako ni čudno, da so fotografi tudi na generalki Eme ujeli ne le Majino lepo podobo, ampak tudi njene lepe rdeče spodnje hlačke, ki jih je kazala med pogovorom z izpadlo finalistko Manuelo Brečko.

»Maja je sedela na tribunah Studia 1 in med pogovorom z Manuelo se je večkrat glasno zasmejala. Takrat smo opazili, da pod elegantno črno obleko nosi rdeče spodnje hlačke, in greh bi bil, če jih ne bi ovekovečili,« se je zasmejal fotograf, ki je brez sramu stisnil na sprožilec in tako Majo Keuc ujel nepripravljeno. »Verjamem, da bi marsikdo dal marsikaj, da bi te hlačke imel doma, sploh zdaj, ko je Maja samska,« je še dodal naš lovec na spodnje hlačke.