Omar Naber neguje do Elvisa Presleyja posebno spoštovanje

Omar Naber neguje do Elvisa Presleyja posebno spoštovanje (foto: Janet Marolt) Janet Marolt
13. 1. 2020

Verjetno ga ni Slovenca, ki ne bi poznal uspešnic Love Me Tender, It's Now Or Never, In The Ghetto, Always On My Mind, Can't Help Falling in Love, Suspicious Minds ter mnogih drugih, pod katere se podpisuje Elvis Presley, ki bi pred dnevi, če bi bil še živ, dopolnil 85 let.

Legendarni glasbenik je v času svojega delovanja s svojo edinstveno pojavnostjo navdušil skoraj da vse generacije, ne nazadnje pa je v takrat spremenil tako glasbo kot tudi modo, ki se je obdržala vse do današnjih dni, saj ima Elvis Presley, ki se je poslovil pred 43 leti star komaj 42 let, po vsem svetu še vedno številne zveste oboževalce.

Med njimi je tudi naš nekdanji evrovizijski predstavnik Omar Naber, ki do legendarnega glasbenika neguje posebno spoštovanje. Njemu v čast in v zahvalo za njegovo zapuščino je tako letos, ob njegovem rojstnem dnevu, pripravil čisto posebno priredbo ene njegovih največjih uspešnic Suspicious Minds. Pesem pa lahko, kot pravi Omar, slišite tudi na njegovih koncertih, ki so še posebej namenjene kralju rock'n'rolla, ki je v svoji bogati glasbeni karieri posnel skoraj 100 malih plošč, 40 uspešnih albumov ter odigral lepo število filmskih vlog.