Omar Naber: Pokazal smo bradavički

Omar Naber: Pokazal smo bradavički (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
2. 8. 2012

Letošnje poletje je za naše pridne paparace zelo plodno. Prejšnji konec tedna je eden od naših sodelavcev na plaži pri Umagu ujel priljubljenega rokerja Omarja Naberja.

Ker je prav tiste dni pihala huda burja, je bilo na plaži bolj malo kopalcev, pa tudi Omar se je tam potikal večinoma oblečen. Ampak na veselje vseh naših bralk je v nekem trenutku očitno pomislil tudi na to, da bi skočil v vodo, in slekel vsaj majico ter pokazal lepo poraščeni bradavički ...

V morje pomočil le prst

Omar že od otroštva vsako poletje počitnikuje v družinskem vikendu v Pelegrinu pri Umagu. Ker je njegova mama prav s tem šolskim letom odšla v pokoj, je to poletje ona večinoma v tej prijetni hiški tik ob morju. A očitno jo tudi oba njena sinova – Omar in njegov mlajši brat Anis – rada obiščeta.

Omar je tako prišel menda le na kratko, žal pa prav ob njegovem obisku vreme ni bilo najbolj ugodno. Morda ga je naš paparac prav zato opazil na plaži šele v nedeljo popoldne. Omar je očitno upal, da se bo malce bolj ogrelo, potem pa se je vseeno odločil, da preizkusi temperaturo morja. Žal našemu sodelavcu ni uspelo, da bi Omarja ujel na fotografije takoj, ko je prišel na plažo, saj je menda najprej zakorakal v vodo, potem pa hitro pobegnil na kopno, saj ga je očitno presenetila nizka temperatura. Voda se je namreč zaradi burje praktično čez noč ohladila za več kot pet stopinj ...

Vztrajali bomo

Preden je našemu fotografu uspelo pripraviti opremo, je tako priljubljeni pevec, ki je pred kratkim izdal nov singel z naslovom Za srečo, za sanje, že sedel na pomolu in zdolgočaseno opazoval morje. Kmalu za tem pa je ugotovil, da je tudi zunaj prehladno, in si nazaj oblekel majico.

Takrat se je pridružil prijatelju (po naših informacijah je to basist njegove skupine), s katerim sta kramljala, očitno pa sta tudi opazovala obalo. Ker je nekaj izjemno pritegnilo njuno pozornost, je imel naš fotograf tudi veliko več priložnosti, da je lahko nemoteno poslikal oba glasbenika.

Glede na to, da je Umag tako blizu slovenske meje, bomo našega fotografa do konca poletja zagotovo še kdaj poslali na to plažo z nalogo, da našega zvezdnika ujame še med kopanjem, saj smo glede na njegovo bledo kožo prepričani, da je bil to šele eden od prvih obiskov na morju.

Priporočamo