Omar Naber: Razočaran nad sodbo

Vir: Story
15. 11. 2010

Pevec Omar Naber je bil minuli teden spet v središču zanimanja. Ampak žal ne zaradi nove skladbe z naslovom Preden greš (skladbo lahko slišite TUKAJ), ampak zaradi obsodbe spolnega nasilja in nasilništva.

“Razsodba je skrajno neokusna in ni vredna moje pozornosti. Čeprav moram povedati, da sem prizadet. Temu se pač ne da izogniti,” nam je med drugim zaupal pevec.

Pred skoraj natanko petimi leti naj bi se Omar v ljubljanskem lokalu nekajkrat s hrbtom namerno zadel v neko dekle. To ga je potem menda odrinilo, pozneje pa naj bi jo Omar z eno roko zgrabil, z drugo pa otipaval. Omar je že javno povedal, da se niti dogodka niti dekleta ne spomni, pa tudi DJ tisto noč ni ničesar opazil.

Omar je s pritožbo na prvo odločitev sodišča želel oprati svoje ime, a mu to ni uspelo. Ali se bo spet pritožil, pred dnevi še ni vedel, saj je očitno izgubil voljo, da bi dokazoval svojo nedolžnost. Razočaran pa je tudi nad novinarji, ki so ga po objavi sodbe množično klicali. “Žalostno je, da novinarjev sploh ne zanima, da je na isti dan, kot je bila objavljena sodba, izšel moj novi singel. Nihče me ni niti vprašal, kaj se dogaja z mojim glasbenim delom,” pravi pevec, ki bo v začetku prihodnjega leta izdal svoj novi album.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story