Omar Naber: “S Tino nisva par”

12. 2. 2013 | Vir: Story
Deli

Prejšnji teden se je v reviji Nova pojavila novica, da je pevec Omar Naber sveže zaljubljen. Rokerja so namreč opazili v kinu, kjer si je ogledal film s plesalko in Brendijevo hčerko Tino Vunjak, vendar pa sam pravi, da sta z rdečelasko le prijatelja.

Ko smo v reviji Nova prebrali naslov Osvojil Brendijevo hčerko, smo se razveselili, da je slovenska estradna scena postala bogatejša za nov parček. Omar in Tina sta se namreč udeležila premiere v ljubljanskem Koloseju, in čeprav sta se sprva spretno izogibala fotografskemu objektivu, sta se na koncu le prepustila toku dogajanja in skupaj pozirala za nekaj posnetkov.

Omarja smo seveda poklicali in vprašali, ali se je njegovo srce res vnelo za simpatično plesalko skupine SheDivaz, vendar pa nam je pevec na srečo vseh svojih oboževalk zagotovil, da je še vedno samski. Na vprašanje, ali je res osvojil Brendijevo hčerko, se nam je sprva spretno izognil z diplomatskim odgovorom: "Osvojil? Morda v glasbenem smislu - je namreč moja zvesta poslušalka že od mojih začetkov, kar me zelo veseli."

Omar s Tino sicer prijateljuje že nekaj let in zato se mu ne zdi nič čudnega, da jo občasno povabi in pelje v kino. Spoznala sta se že na samem začetku Omarjeve glasbene poti, ko je sodeloval na Bitki talentov v oddaji Spet doma in pravi, da je že takrat navijala zanj. "Med nama je nekaj posebnega. Že dolgo. Ne vidiva se vsak dan, sva pa drug drugega zelo vesela, ko se zagledava. Je zelo prijetna, ima očarljiv nasmeh, lepe oči in krasno postavo, saj je profesionalna plesalka že vse življenje. Ko se pogovarjam z njo, se mi vedno zdi, da jo poznam že od otroštva."

Čeprav s Tino ni bil na zmenku, pa nas je zanimalo, kakšen pristop navadno izbere, ko katera izmed predstavnic nežnejšega spola pritegne njegovo pozornost. "Mislim, da te punce hitro preberejo, če hodiš kot mačka okoli vrele kaše, tako da sam nimam nobenega zvitega pristopa. Biti zvit in imeti strategijo se mi ne zdi smiselno in hkrati ni pošteno do deklet. Punca ima vedno pravico vedeti, kaj čutiš in kaj želiš. Prepričan sem, da imajo najraje iskrenost. Pač zineš, kar misliš, brez zadržkov, zakaj pa ne? Mislim, da je iskrenost še najboljša. Prav vedno vžge. (smeh) Je pa seveda treba paziti, da ostaneš spoštljiv in da ne posegaš preveč v njeno intimo. To dekleta kaj hitro odvrne."