Omar se je zavil v Parfum

Skladbo Parfum ja Omar Naber prvič v živo predstavil s skupino Maestro. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
15. 1. 2012

Za Omarja Naberja je bilo leto 2011 pisano leto. Potem ko je nastopil na Emi s skladbo Bistvo skrito je očem, ter kasneje posnel še videospot za single Le srce ne spi, se je odpravil v London in izkusil glasbeno sceno še drugače, saj se je redno udeleževal tako imenovanih Open Mic dogodkov. V leto 2012 pa vstopa z novo skladbo Parfum.

Ta skladba je nastala zelo spontano, na licu mesta, ko sva z Miho Goršetom zbirala ideje za ploščo. Menim, da predstavlja presežek z naskokom, glasbeno zrelost ter avtorsko in interpretativno napredovanje. Skladba po mojem prepričanju nima šibkih členov, na njej ne bi spreminjal prav ničesar, ker je v taki obliki in zvočni sliki brezkompromisna in prepričljiva. Verjamem, da je prav zato že našla mesto pri poslušalcih, saj je bil odziv na premierni nastop, ta se je zgodil v finalni oddaji Misije Evrovizija, odličen," je povedal Omar.

 

Skladbo si lahko poslušate tudi na našem portalu, kjer lahko vidite tudi posnetek Omarjevega nastopa z oddaje Misija Evrovizija, kjer je navdušil skupaj s plesno skupino Maestro.