Ooo, kako lepo! Miha Hercog je užival v družbi hčerke Arie, tako zelo povezana sta, to morate videti

10. 5. 2022
Deli
Ooo, kako lepo! Miha Hercog je užival v družbi hčerke Arie, tako zelo povezana sta, to morate videti (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Saša Lendero se je s svojo družino mudila na počitnicah, a tako ona kot njen soprog Mihael ob tem nista pozabila na svoje oboževalce.

Oba sta jih razveseljevala z lepimi prizori iz egiptovskega letovišča, in jasno je, da je šlo za čudovit družinski oddih. Z njima je namreč bila tudi hčerka Aria, ki jo le redko pokažeta javnosti, a včasih naredita kakšno izjemo.

Tokrat je izjemo naredil Miha, ki se je ponosno slikal z njuno edinko - nastal je prizor, ki jasno kaže, kako zelo povezana sta. Njun odnos je ljubeč in seveda poln humorja! Tako bi vsaj lahko sklepali po besedah, s katerimi je Miha komentiral fotografijo. Na njej namreč v rokah drži kozarec piva, na drugem ležalniku pa se njegova Aria prešerno smeji.

"Ariiiiiii, a greš očiju po eno pivičkooo?," se je v povsem svojem slogu pohecal Miha in s tem dodobra nasmejal svoje sledilce, ki so mu nadvse privoščili sproščene trenutke in počitniške užitke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihael Hercog (@mihael_hercog)

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave