Ooo, kako lepo! Nina Ivanič pokazala svojo MAMO, ki je prava dama, nam se zdita zeloo podobni, pa vam?

Je tudi vam Nina Ivanič podobna prelepi igralki Sharon Stone? (foto: Sandra Bratuša/Zaklop.com) Sandra Bratuša/Zaklop.com
22. 9. 2022

Priljubljena slovenska igralka je poletje dodobra izkoristila za počitek, pa tudi za druženje s svojimi najdražjimi.

Nina Ivanič Rep občasno svoje oboževalce preko družbenih omrežij razveseli s kakšnim prizorom, s katerim pokaže, kako preživlja svoj dragoceni prosti čas. Kot je razbrati z njenih objav, te trenutke najraje preživlja nekje v naravi in v družbi tistih, ki so jih blizu, svojih prijateljev in družinskih članov.

Preberite si še: Tanja Žagar pokazala, kako uživa s svojo ljubko Marino in razneženi smo

Pred kratkim je vikend preživela z osebo, ki ji ogromno pomeni, s svojo mamo. In ob tem pokazala, kako zelo podobni sta si! Njena mama je prava dama z očarljivim nasmehom in nalezljivo življenjsko energijo. Nič čudnega ni,da je Nina tako ponosna na njo. Njeni sledilci so bili nad videnim navdušeni, eden od komentarjev pa se je glasil: "Moja učiteljica iz tretjega razreda ❤️ Eni ljudje se prav nič ne postarajo 😍 Čudoviti sta."

S temi besedami se ne bi mogli bolj strinjati, se vam ne zdi? Lepo je, da se tako krasno razumeta in si stojita ob strani, mama pa je pri svojih letih videti odlično!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Ivanič (@ivanic.nina)