Ooo, kako ljubko! Dejan Krajnc je pokazal, za koga (še) bije njegovo srce, ljubezen je nesporna!

27. 2. 2023
Deli
Dejan Krajnc (foto: Foto: Rok Deželak)
Foto: Rok Deželak

Prizor je raznežil srca njegovih oboževalcev, sam pa ni skrival, da se je zagledal na prvi pogled.

Priljubljeni glasbenik Dejan Krajnc, ki ga poznamo pod imenom Dejan Dogaja, je zagotovo moški, ki ima veliko srce. O tem zgovorno priča ljubek prizor, ki ga je objavil na svojem Instagram profilu. Očitno je v njegov dom vstopil nov družinski član, ki že ima vso njegovo ljubezen. Gre za ljubkega, majhnega belega psička, ki osvoji na prvi pogled.

Preberite še: Nekdanji Čuk Marko Vozelj ima tako lepo ženo, da mu jo mnogi zavidajo in tu so fotografije

"Spoznajte našega NOVEGA DRUŽINSKEGA ČLANA 🐶 Predstavljam vam: HENRIJA - HENRI the DOG/AJA," je zapisal odlično razpoložen Dejan, ki je psička prisrčno stisnil k sebi. Že v preteklosti ni skrival dejstva, da je navdušen nad živalicami, a očitno je zdaj napočil pravi trenutek, da odpre vrata svojega doma za še enega člana. S tem je čisto navdušil svoje oboževalce, ki so bili povsem očarani in so mu to v komentarjih še kako dali do znanja.

Morda vas zanima: O, vau! igralka Iva Bagola pokazala popolno kombinacijo šminke in pričeske za vsak dan (gre se zgledovati po njej)

Nad psičkom je navdušena tudi Dejanova srčna izbranka Kiara, ki bo Henrija zagotovo zasipala z ljubeznijo. Prepričani smo, da se bo ljubljenčku pri Dejanu doma godilo zelo lepo in da mu ne bo manjkalo prav ničesar - še najmanj pa občutka varnosti in sprejetosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Krajnc (@dejan_krajnc)

  • Morda bi vas še zanimalo, kaj Mojca Fatur pravi o svoji družini. Več vas čaka v spodnjem posnetku.