Ooo, Saša Lendero je na tej sliki z rutko v laseh tako mladostna, da razneži vsako srce, prava lepotica je!

Ooo, Saša Lendero je na tej sliki z rutko v laseh tako mladostna, da razneži vsako srce, prava lepotica je! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
8. 7. 2021

Priljubljena pevka se je po dolgem času odpravila na obisk k ljudem, ki ji veliko pomenijo.

Saša Lendero je skupaj s svojim soprogom Miho Hercogom po enem letu obiskala njegove starše, kar je razkrila na družbenem omrežju.

"Po enem letu smo končno pri Mihovih starših. Lepo je videti, kako srečni so, ko so končno spet skupaj! Jaz pa seveda tudi! Družina je zares dragocenost!," je zapisala Saša, a ni navedla razloga, zakaj so tako dolgo čakali. Če malce ugibamo, bi to lahko mogoče pripisali pandemiji koronavirusa, v času katere so bila tovrstna druženja močno omejena.

Kakor koli že, veseli smo zanjo in za njeno družino, ob tem pa ne moremo spregledati, kako mladostno je videti pevka na sliki, ki jo je objavila ob zapisu. Lase si je namreč zavezala s pisano ruto in tako povsem odkrila svoj obraz, ki je izjemno mladosten. Njen make-up je minimalen, naličene so samo trepalnice, s pomočjo pričeske pa ji je uspelo pričarati videz zelo mladega dekleta.

Če je kdo ne bi poznal, bi zagotovo rekel, da šteje vsaj deset let manj od svoje dejanske starosti, se vam ne zdi? Prepričani smo, da je bilo njihovo druženje nadvse prijetno in da se Saša odlično razume s svojo novopečeno taščo in tastom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)