Ooo, tako prikupna je hčerkica Alena Kobilice in Manje Prašnikar, malčica res hitro raste!

29. 5. 2023
Deli
Ooo, tako prikupna je hčerkica Alena Kobilice in Manje Prašnikar, malčica res hitro raste! (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Znan slovenski par se je januarja letos razveselil rojstva hčerkice, ki pridno in hitro raste ...

Manja Prašnikar in Alen Kobilica veliko časa namenjata svojima otrokoma, starejšemu sinčku Valu in mlajši hčerkici Inti Aurori, ki odrašča v pravo malo navihanko. Zdaj je še dojenčica, a kot je pokazala njena ponosna mamica, zna še kako uživati v lepi okolici. Očitno so se vsi skupaj odpravili nekam na krajši oddih, saj je v ozadju fotografije, ki jo je Manja objavila na svojem Instagram profilu, mogoče videti bazene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Prašnikar Privat (@maja_prasnikar)

Mala Inti mirno uživa v maminem naročju, medtem ko se je bratec Val verjetno v tem času igral s svojim očkom, Alenom, ki je bil svoje čase svetovno uveljavljen in zelo uspešen maneken, a je potem oslepel. O tej temi se je pred kratkim v Mastercard® podkastu navdiha pogovarjal z nekdanjim predsednikom Borutom Pahorjem, ki mu je zaupal tudi to, kako se loteva starševske vloge. "S sinom imava poseben odnos. Greva naokoli ponoči in tipava stvari. Želim ga opolnomočiti, da bo znal uporabljati vsa čutila," je pojasnil Alen.

Preberite še: Urša (Čepin) Hočevar v kopalkah pokazala, kako ponosna je na svoje telo (in še kako upravičeno!)

Zagotovo sta Manja in Alen par, ki je marsikomu lahko za vzor. Premagala sta številne življenjske ovire in v vsem skupaj videla izziv - s takim odnosom pa lahko gre samo še navzgor. Zdaj sta zadovoljna in srčna starša, ki srčno skrbita za svoja otroka in ju vzgajata z veliko ljubezni ter razumevanja.

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem