Ooo, TAKŠNA je bila Darja Gajšek pred 20 leti, bi jo prepoznali? Mi smo jo, a šele na drugi pogled!

Ooo, TAKŠNA je bila Darja Gajšek pred 20 leti, bi jo prepoznali? Mi smo jo, a šele na drugi pogled! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
5. 8. 2022

Priljubljena pevka in voditeljica je svoje oboževalce nadvse razveselila s prizorom iz njenega otroštva.

Darja Gajšek se je že kot punčka odlično počutila na odru, njeni starši pa so samo še vzpodbujali talent, ki ga je pokazala. Zdaj pa je oboževalcem razkrila, kakšna je bila videti pred 20 leti, ko je bila še mlado dekletce.

Ste že videli Nino Osenar povsem blond in s čisto kratkimi lasmi? Tukaj je fotografija!

"Med brskanjem po starih fotografijah sem pri svojih starših našla tole, vsaj 20 let staro sliko. Kako lepe spomine imam na tisti čas, ko sem kot mlada deklica igrala na harmoniko in vesela sem, da je harmonika ostala z menoj vse do danes," je zapisala Darja.

Priznamo, da smo morali natančneje pogledatii sliko, da smo se prepričali, da je to res ona. Roko na srce, res se ni kaj veliko spremenila, še zdaj ima svetle, daljše lase, ki si jih občano nakodra, take je imela tudi v otroštvu.

No, inštrument, na katerega prisega, je še danes z njo in jasno je, zakaj je taka mojstrica igranja na harmoniko, saj vadi že od mladih nog. Njeni oboževalci so bili ob pogledu na malo Darjo navdušeni in to so ji dali jasno vedeti s svojimi prijaznimi komentarji, polnih komplimentov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)