Ooo, Tanja Ribič se je k TEMU postavnežu z veseljem stisnila, njen Branko pa ni bil niti malo ljubosumen (in tu je razlog)

Ooo, Tanja Ribič se je k TEMU postavnežu z veseljem stisnila, njen Branko pa ni bil niti malo ljubosumen (in tu je razlog) (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
9. 12. 2022

Seveda, če pa gre za- družinskega člana!

Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro sta znan estradni par, ki se občasno udeleži kakšne prireditve - koliko jima pač čas dopušča - in vedno poskrbi, da so vse oči uprte vanju. Marsikomu sta prava vzornika, tudi zaradi odkrite naklonjenosti in brezpogojne ljubezni, ki ju kažeta do svojih otrok, hčerke Zale in Ele.

Joj, Tina Maze je s tem nasmejala (in presenetila) marsikoga, pokazala je svojo "mojstrovino"

Branko ima iz prejšnje zveze še enega sina, Filipa, ki je prav tako enakopraven član družine. Pred kratkim je postavni Filip praznoval rojstni dan, Tanja pa je pokazala, koliko ji pomeni. Objavila je sliko, na kateri ga objema in dopisala: "Tako velik, tako izjemen @filadendron ❤️ Vse najboljse, ker si tako zasluzis!" ter dodala ključnik: macehamaterada.

To sta povedali dekleti, ki naj bi imeli spolne odnose s Sanjskim Blažem, to je njuna resnica

Ob tem se lahko mirno strinjamo, da Tanja zgleda fantastično in svojih let niti približno ne kaže, Filip pa je v njeni družbi zelo sproščen. Povezanost med njima je očitna, in tako je tudi prav. Filip je odraščal v Sarajevu, v Slovenijo pa se je preselil pred desetimi leti. Očitno se tukaj, kjer živi drugi del njegove družine, počuti zelo lepo, kar jasno daje do znanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic)