Ooo, Tanja Žagar pokazala svoj decembrski izbor: S takimi uhani nobena ne more zgrešiti (na njej so resnično super)

Ooo, Tanja Žagar pokazala svoj decembrski izbor: S takimi uhani nobena ne more zgrešiti (na njej so resnično super) (foto: Bobo) Bobo
5. 12. 2022

Z začetkom decembra so slovenska mesta zažarela v soju lučk, izložbe trgovin pa so odete v praznično dekoracijo.

Zdi se, da ima mesec december, ko se počasi poslavljamo od leta, ki je za nami, prav poseben čar. Čeprav se zunaj hitro zmrači in vreme pogosto ni nič kaj prijazno, si znamo z malenkostmi pričarati praznično vzdušje - pa čeprav z malenkostmi. To je pred kratkim naredila tudi priljubljena pevka Tanja Žagar, ki je z eno malenkostjo popestrila svoj videz.

Tanja Ribič pokazala pulover, ki je nalašč za božični večer: TA barva je noro lepa!

Pokazala je, kakšne razigrane uhane je izbrala zase - so daljši in viseči, okrašeni z majhnimi kroglicami v prazničnih barvah. Z njimi je videti mladostno in malce praznično hkrati. Zagotovo je njena mala Marina takoj hotela potipati mamin bleščeči okras!

Renata Bohinc tega ne naredi prav pogosto: Pokazala je notranjost svojega čudovitega doma, ki je že praznično okrašen!

Tanja je pokazala, kako je mogoče z eno malenkostjo še kako popestriti videz in mu dodati praznični pridih. Marsikatera dama bo zagotovo ravnala po njenem zgledu. Saj veste, malenkosti so tiste, ki štejejo - in v teh dneh je dovoljeno vse, kar se vsaj malce blešči. V obliki uhanov, broške, prstana, šala ... Če pa je v praznični rdeči, zeleni, srebrni ali zlati barvi, pa toliko bolje! Le pogumno, drage dame.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)