Opa, Indira Ekić po zmagi v Super paru razkrila nekaj, kar so se spraševali mnogi: Je to njuna skrivnost?

13. 6. 2023
Deli
Opa, Indira Ekić po zmagi v Super paru razkrila nekaj, kar so se spraševali mnogi: Je to njuna skrivnost? (foto: Instagram/Indira Ekić)
Instagram/Indira Ekić

Mojstrica ličenja in njen izbranec, osebni trener, sta zmagala v resničnostnem šovu Super par.

V omenjenem šovu se je za zmago borilo osem parov, med njimi Indira Ekić in njen Matic Kolenc, ki jima je na koncu uspelo odnesti zmago. Tega dejstva sta se zelo razveselila. Parček se je spoznal med Indirino udeležbo v šovu The Biggest Loser, v katerem se je uspešno lotila hujšanja.

Preberite še: Vročeeeee! Gaja Prestor odvrgla krpice in s tem požela veliko odobravanja (seveda, saj je hudooo seksi!)

No, zdaj smo ju več mesecev spremljali na POP TV-ju, kjer sta dokazovala, kakšno je njuno razmerje - in očitno jima je to šlo več kod odlično od rok! V finalu sta premagala svoja nasprotnika, Evo Centrih in njenega Luko Radakovića, domov pa bosta odnesla skoraj 42.000 evrov. V času trajanja šova sta toliko stavila na njuno zaupanje.

Indira se je po zmagi oglasila svojim sledilcem na Facebooku in razkrila še nekaj - namreč to, da se bosta poročila na Baliju - no, vsaj tako je zapisala. "Midva sva čist zares SUPER PAR Slovenije! 🥇Moja ljubezen, moja opora, moje vse ❤️ Najboljši si! Nerealno hvaležna zate! Zaradi tebe je življenje lepše. ❤️ Zdaj se greva pa poročit na Bali! 😂❤️Hvala vsem za podporo! Res iz srca!! Nerealno veliko nama pomeni! Hvala POP TV za priložnost in da ste naju z Maticem še bolj povezali!

Preberite še: Tina Gaber končno pokazala nekaj, na kar je marsikdo čakal (in tukaj so fotke)

A k emotikonu srca je dodala še smajlija, tako da ne vemo, ali je v tem kaj resnice ... Pustimo se presenetiti - življenje piše različne zgodbe in morda se zgodi tudi to. Dejstvo je, da sta se že pred časom zaročila in da bo prej ali slej prišlo tudi do poroke. Ta bo čisto v njunem stilu in točno takšna, kakršna jima odgovarja.

Sicer pa sta oba za portal Zadovoljna.si pred kratkim spregovorila tudi o teh načrtih. Indira je ob tem dejala: "Sicer pa večji dopust v tropske kraje načrtujeva decembra in takrat bom videla, ali mi bo poleg zaročnega nadel še kak drug prstan." Matic pa je dodal, da imata zdaj ogromno projektov, pozimi pa bo čas za njiju in takrat se bosta res poročila.

Poglejte si še: Katarina Benček in Marko Pavlović sta eden izmed najbolj priljubljenih parov na očeh javnosti. Danes imata skupno že več kot 75 tisoč sledilcev, ki spremljajo njuno življenje. Preživljata se z ustvarjanjem vsebine za različna podjetja, najraje v potovalnem smislu - v tujini in doma. Pred kratkim smo ju spremljali v šovu Super par, kjer sta se Sloveniji pokazala v popolnoma drugačni luči. Več o Katarini in Marku, njunem odnosu, reševanju konfliktu, snemanju resničnostnega šova, delu potovalnega vplivneža in nekaj sočnih zanimivosti, izveste v novi epizodi podkasta Ob skodelici kave.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk