Opa, kaj pa to? Darja Gajšek presenetila z velikodušnim dekoltejem, marsikdo ni mogel odvrniti pogleda

Opa, kaj pa to? Darja Gajšek presenetila z velikodušnim dekoltejem, marsikdo ni mogel odvrniti pogleda (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
1. 3. 2022

Postavna pevka in voditeljica je pred kratkim vnovič navdušila svoje zvesto občinstvo.

Darja Gajšek je zagotovo dama, ki jo krasijo številni talenti - te je znala uporabiti v svoj prid in je marsikomu v navdih. Je disciplinirana in delovna, gledalci, ki jo spremljajo na malih ekranih, pa to zelo dobro vedo.

Preberite še: Saša Lendero že skočila v kopalke: Takšna je danes njena postava in takšen trebušček ima

V zadnji oddaji Zimski pozdrav je nosila obleko, ki je navdušila številne, saj je pokazala svoj bujni dekolte. Seveda je Darja zelo postavna in nima težav z izbiro oblek, saj si lahko mirno privošči tudi take z globjim izrezom.

Malce smo pobrskali po njenem Instagram profilu in našli podobne obleke, s katerimi je navduševala tudi v preteklosti. V obleki, z rožnato-črnim vzorcem je že vodila oddajo Zimski pozdrav, in tudi s to kreacijo je požela številne komplimente. Vsekakor zelo upravičene, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)

Postavni svetlolaski pa odlično pristojijo tudi bolj umirjene barve, kot je pokazala na spodnjem prizoru. Obleka, ki poudari njeno oprsje in čudovito polt, ji pristoji kot ulita in zagotovo jo bo še kdaj oblekla ter razveselila svoje oboževalce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)