Opa, ko je Sanjski Blaž razkril, da ima novo, je Arijanna naredila tole (in vseee pustila odprtih ust!)

23. 3. 2023
Deli
Opa, ko je Sanjski Blaž razkril, da ima novo, je Arijanna naredila tole (in vseee pustila odprtih ust!) (foto: POP TV/posnetek zaslona)
POP TV/posnetek zaslona

Najprej je za presenečenje poskrbel on, zdaj pa za odprta usta ona!

Pred kratkim je sanjski Blaž Kričej Režek gostoval v oddaji Potep z Leo, v kateri je voditeljici Lei Mederal Gams razkril, da je našel tisto, kar mu v šovu Sanjski moški ni uspelo - dekle, s katero sta se zaljubila. Ni povedal njenega imena, dejal je le, da gre za nadvse simpatično Gorenjko.

Preberite si še: Kaj pa to?! Sanjski Blaž ni več samski, posteljo mu greje TA lepotica, poglejte, kaj pravi o njej!

To je za marsikoga bilo presenečenje, saj je bilo še pred nekaj tedni na družbenih omrežjih zaslediti, da se druži z Arijanno Saro di Palma. Pojavila sta se tudi na nekaj družabnih dogodkih. A čeprav je morda kdo pomislil, da se med njima nekaj plete, se je to zdaj izkazalo za neresnično.

Medtem ko Blaž očitno uživa s postavno Gorenjko, se Arijanna zabava po svoje, kot je pred kratkim razkrila svojim sledilcem na Instagramu. Trenutno se očitno mudi v Dubaju, kjer se predaja toplim sončnim žarkom in uživa v kopanju v morju. Pokazala je, kako je videti v kopalkah in ob tem so mnogi ostali odprtih ust! Njen trebušček je mišičast, mini bikinke pa razkrivajo še vitek pas in dolge noge.

Morda vas zanima: Kaaaj?! Dejan Krajnc je zdaj videti tako, s čisto drugačno pričesko ga marsikdo ne bi prepoznal, tudi mi smo debelo pogledali!

"Živi tako življenje, kakršnega hočeš. In nikoli se ne ustavi," je ob lepem prizoru, ki je marsikomu vzbudil skomine, zapisala postavna Arijanna. Sama zna še kako dobro poskrbeti zase, saj se zaveda, da se je treba postaviti na prvo mesto. Vsekakor je lepo, da zna uživati v vsakem trenutku, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arijanna Sara di Palma 🌹 (@arijannadipalma)

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Košir iskreno o tem, kaj je počel po koncu kariere, družinskem življenju, ločitvi in sedanji partnerki Simoni ter treh otrocih, ki jih ima z nekdanjo partnerko Alenko. Več boste izvedeli v podkastu, vabljeni k ogledu.