Opa, Kristino Miler je to pošteno razhudilo, tako da ni šparala jezika in je jasno povedala, kako in kaj je na stvari

Opa, Kristino Miler je to pošteno razhudilo, tako da ni šparala jezika in je jasno povedala, kako in kaj je na stvari (foto: POP TV) POP TV
18. 1. 2023

Marsikomu se je simpatična Kristina vtisnila v spomin - zanimanje za njo tako ne pojenja.

Marsikdo je stiskal pesti za Kristino Miler, ki jo je na koncu šova Sanjski moški izbral Blaž Kričej Režek. A njuna zveza se ni obnesla, kar se je izvedelo malce po koncu šova. Blaž je povedal svojo plat, a očitno vse le ni tako, kot je razložil on.

Kolegi v uredništvu Metropolitan.si so tako Kristino povprašali, kaj pravi ona na vse skupaj in bila je brutalno iskrena.

"V enem intervjuju je dejal, da se je najina zveza zaključila, ker naj bi izvedel slabe stvari o meni, v drugem je dejal, da sem ljubosumna," je poudarila.

Dodala je še: "Iskreno povedano, nisem želela najinih osebnih problemov deliti javno, ker je to najina osebna zadeva, ampak zaradi takšnih njegovih izjav, ki so daleč od resnice, mene vsi vidijo kot slabo osebo. Najine zveze ni zaključil on, ampak sem jo jaz."

vir: Metropolitan.si

Povedala je še, da z njim nima več nobenih stikov in jih nikoli več ne misli imeti. Za njo je ta zgodba zaključena in upa, da bodo ljudje to razumeli ter nehali z obsojanjem in napadanjem, saj ne poznajo celotne zgodbe.

Morda vas še zanima: Ta naša voditeljica zdaj noseča, vsi pa gledajo njene gole fotografije, tukaj so podrobnosti