Opa, Lorella Flego pokazala svoje obline v kopalkah, poglejte si, kako čvrst trebušček ima

12. 8. 2020
Deli
Opa, Lorella Flego pokazala svoje obline v kopalkah, poglejte si, kako čvrst trebušček ima (foto: Zen)
Zen

To je prizor, ki ga ne vidimo prav pogosto.

Priljubljena voditeljica in modna poznavalka Lorella Flego velja za umirjeno damo z izjemnim občutkom za estetiko. Sama se pogosto pojavi v kombinacijah oblačil, ki se na prvi pogled zdijo nezdružljiva, a na njej so videti res odlično. Zato ni nič čudnega, da marsikatera ženska posnema njen modni slog in upošteva njene nasvete.

Poletje je čas sproščenosti in hudomušne nagajivosti, kar Lorella dobro ve. Gre za čas, ko veliko znanih Slovenk pokaže svoje postave v kopalkah, in vedno znova ugotavljamo, da so naše dame izjemne ženske, ki odlično skrbijo za svojo formo. Med njimi je zagotovo tudi Lorella, saj je njena postava vitka in čvrsta, trebušček pa brez kančka maščobe.

Zase je izbrala čudovite bikinke v belo-modri barvni kombinaciji s cvetličnim potiskom in z volančki. Sledilci so jo zasuli s komplimenti in z besedami pohvale na račun njenega videza. Lorella je nadvse mladostna in le malokdo bi pomislil, da je mamica, saj ima postavo mladega dekleta. K temu zagotovo pripomorejo geni, pa tudi njena predanost in disciplina, ko gre za skrb zase. Vsekakor posnemanja vreden odnos do samega sebe, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Summer make-up 💙 with @dm_slovenija

A post shared by @ lorellaflego on

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu