Opa, Marjetka Vovk je po novem videti takole, nova pričeska ji je z obraza odvzela nekaj let!

Opa, Marjetka Vovk je po novem videti takole, nova pričeska ji je z obraza odvzela nekaj let! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 12. 2021

Tik pred prazniki se je odločila za precejšnjo spremembo!

Marjetko Vovk smo vedno občudovali kot dolgolasko, barvni odtenki njenih las pa so se le malo spreminjali - od rjavo-rdečkastega odtenka do bolj svetlih las. No, dolžina je bila nekako več ali manj enaka, a zdaj je naredila drastični korak.

Zmagovalka Tajda Korče že tedne razmišlja o tem, kar ji je rekla Ana Klašnja, tole ji je povedala

Lase si je precej skrajšala, pa tudi barvni odtenek se nam zdi nekoliko drugače. V vsakem primeru ji sprememba noro dobro pristoji. Njeni lasje so zdaj postriženi na paža z dolgim fru frujem, segajo ji do ramen in so rahlo nakodrani. Marjetka je videti sveže in mladostno, ta pričeska ji je z obraza zagotovo odvzela nekaj let.

"Novo leto, nova frizurca, nova energija, nove dogodivčine, novi komadi, nova muzka vse na NOVO." To so besede, s katerimi je pevka in žirantka iz šova Slovenija ima talent komentirala svojo preobrazbo. Pokazala je, da zna biti še kako navihana, se vam ne zdi? Rožnati suknjič, ki ga je nosila ob tem, pa je le še poudaril njeno nežno plat.

V vsakem primeru smo prepričani, da nas bo Marjetka še naprej tako prijetno presenečala, kot nas je doslej.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)