Opa, modna kombinacija POP TV-jeve voditeljice očara na prvi pogled, le kje je dobila te kose?

Tara Zupančič (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
22. 7. 2021

Nekdanja voditeljica zna zase izbrati kose, v katerih je videti trendovsko in preprosto lepo.

Tara Zupančič je ustvarjalka in voditeljica, ki je vedno v koraku z modo. Poletni čas ji je pisan na kožo, saj je ljubiteljica sonca in morja, izbira njenih oblačil pa to še kako odraža.

Pred kratkim nas je navduševala s pletenim topom na naramnice, ki razgalja trebušček, tokrat pa je izbrala zanimiv komplet z nekolikanj vpadljivejšim potiskom. Gre za kratke hlačke z visokim pasom in kratko srajčko, ki prav tako razkriva njen vitek pas. "Rada rolam po ulicah ali hodim na sprehode ponoči, opazujem ljudi in razmišljam kakšna življenja imajo," je zapisala ob prizoru in dodala, da gre za izsek intervjuja za eno od slovenskih revij, v kateri jo bomo lahko občudovali v zgoraj omenjeni opravi.

Atraktivni kompletek je dopolnila z rjavimi sandali s polno peto, zapestje pa je okrasila z vpadljivimi zapestnicami. Tak stajling bi bil na ulicah zagotovo opažen, tako da si lahko omislite podobnega. Malce pobrskajte po omari, morda boste v njej našli kakšno podobno kombinacijo, ki jo lahko nosite malce po svoje - s pravimi dodatki boste tudi vi zasijali kot zvezda - kdaj pa, če ne ravno poleti?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)