Opa, Nastja Gabor in Luka Basi sta med tistimi pari, ki sta bila na preizkušnji: Vmes sta se tudi razšla!

2. 2. 2023
Deli
Opa, Nastja Gabor in Luka Basi sta med tistimi pari, ki sta bila na preizkušnji: Vmes sta se tudi razšla! (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Pred kratkim je priljubljena pevka gostovala v POP TV-jevem POPkastu, kjer je razkrila marsikaj zanimivega. In povedala nekaj, česar doslej javno ni bilo znano.

Nastja Gabor in Luka Basi sta priljubljeni estradni par, ki nizata uspeh za uspehom. Vsak ima svojo pevsko kariero, skupaj pa vzgajata dva prikupna malčka, hčerkico Tio in sina Taia.

Oba sta pri poslušalcih izjemno priljubljena in zato ne čudi dejstvo, da marsikoga zanima tudi njena zasebnost. Veljata za osebi, ki o tem ne govorita pogosto, a Nastja je naredila izjemo, ko je gostovala pri voditeljici Oti Roš v podkastu, naslovljenem POPkast. Med drugim ji je zaupala, kako sta se spoznala - to se je zgodilo na koroških koncih.

"Bil je na eni zabavi, na kateri mi je zelo težil. Ujela sva se ob pol dveh na trgu v Dravogradu," je povedala v smehu. "Na začetku sem se mu kar dolgo upirala, če bi zdaj vedela, se ne bi. Takrat ni bil še niti Luka Basi niti tako zrel moški," je dejala.

Skupaj sta bila tri leta, a nato sta se nekje vmes tudi razšla. Očitno sta uspela zgladiti vse, saj se je ljubezenska pravljica po tem nadaljevala - in se še vedno uspešno nadaljuje, skupaj z njunima zgodbama o uspehu.

Preberite še: Neee, takole je bil nekoč videti Miha Hercog, komaj smo ga prepoznali!

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan