Opa, Nuša Lesar je res huda, poglejte si, kakšno opravo je izbrala tokrat, marsikoga je presenetila

Opa, Nuša Lesar je res huda, poglejte si, kakšno opravo je izbrala tokrat, marsikoga je presenetila (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
30. 7. 2021

Bi jo prepoznali, če bi jo srečali na cesti?

Priljubljena voditeljica oddaje Svet na Kanalu A, Nuša Lesar, res zna presenetiti s stilskimi preobrazbami. Pred kamerami je vedno kot iz škatlice, takšna pa je tudi, ko žarometi ugasnejo. A tokrat ji je uspelo osupniti sodelavce z opravo, s katero je spomnila na filmsko uspešnico, ki se je usedla v srce številnim gledalcem. Gre za film Top Gun.

"Pravijo fantje v studiu, da sem kot iz Top Gun-a, men se zdi, da je to kompliment, a ne?," se je spraševala ob slikah, ki jih je objavila na družbenem omrežju. Na njih jo lahko občudujemo v olivno zelenih oprijetih hlačah in v srajčki iste barve, svojo vitko postavo pa je poudarila s širokim, modnim črnim pasom. Zraven je obula elegantne črne sandale z visoko peto, pogled pa je zasenčila z velikimi sončnimi očali.

Nič čudnega, da je v taki opravi marsikoga spomnila na igralko Kelly McGillis, ki je v filmu Top Gun igrala ob Tomu Cruisu. No, igralka je sicer takrat bila svetlolaska, a ravno tako postavna in elegantna, kot je Nuša.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nuša Lesar (@nusa_lesar)