Opa, po dooolgem času La Toya presenetila svoje oboževalce, pokazala je vročeeee slike!

Opa, po dooolgem času La Toya presenetila svoje oboževalce, pokazala je vročeeee slike! (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
12. 4. 2022

V zadnjem času se ni prav veliko pojavljala v javnosti - dandanes živi precej bolj umirjeno življenje, kot ga je živela včasih.

La Toya, naša znana porno zvezdnica, zdaj živi skupaj s svojo babico v Posočju. Dnevi, ko je nastopala pred kamerami, so mimo, a zagotovo niso pozabljeni.

Na njenem Instagram profilu je mogoče videti njene slike in utrinke iz vsakdana, a pred kratkim je marsikoga presenetila, saj je z nekaj prizori spomnila na svoje udejstvovanje v svetu slavnih in znanih.

Objavila je namreč nekaj vročih prizorov, ob katerih so njeni oboževalci samo zavzdihnili. Slikala se je namreč v črnem čipkastem modrčku in v črnih nogavicah, v prvem planu pa je njeno bujno oprsje.

Seveda je takoj požela val navdušenja, predvsem med moškimi sledilci, ki niso skoparili s komplimenti. Svojih načrtov ob tem ni razkrila, a zdi se, da se trenutno ima zelo lepo ter se rada spomni na dneve, ki jih je preživela v soju žarometov. No, morda še kdaj takole preseneti in marsikoga razveseli, mi ji pa vsekakor privoščimo, da svoje življenje živi tako, kot ji najbolj ustreza.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lilli Murati (@la_toya_lopez)