Opa, poglejte si, v čigavi zanimivi družbi je bila Saša Lendero, le kaj se obeta in kaj to pomeni?!

Opa, poglejte si, v čigavi zanimivi družbi je bila Saša Lendero, le kaj se obeta in kaj to pomeni?! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
31. 3. 2022

Morda nič, morda pa se je napletlo nekaj novega ...

Priljubljena pevka in voditeljica Saša Lendero občasno le pokaže, kje se mudi in kaj počne. Minuli konec tedna je preživela v nadvse zanimivi družbi, med svojimi glasbenimi kolegi, tako da so se številni oboževalci začeli spraševati, če se "napleta" kakšno sodelovanje ali nekaj novega.

Objavila je sliko, na kateri je v družbi svojega soproga Mihe Hercoga, kolegice Špele Grošelj in kolega Janija Pavca (slednja sta nekoč sodelovala v skupini Atomik harmonik, odlično pa se razumeta še dandanes). No, zagotovo so se na vso moč zabavali, saj so vsi štirje videti sproščeni, spočiti in zelo dobre volje.

"Lepi... in še vedno trezni 😉 Na zdravje in na dober ponedeljek!," je zapisala vedno hudomušna in tokrat malce skrivnostna Saša, ki ni razkrila nič drugega. Morda so se vsi štirje dobili  na sproščenem druženju in si vzeli čas samo zase. Pomembno je, da so se imeli lepo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)