Kaj pa to?! Sanjski Blaž ni več samski, posteljo mu greje TA lepotica, poglejte, kaj pravi o njej!

22. 3. 2023
Deli
Kaj pa to?! Sanjski Blaž ni več samski, posteljo mu greje TA lepotica, poglejte, kaj pravi o njej! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Očitno je našel tisto ljubezen, ki jo je iskal v šovu Sanjski moški, a mu takrat to ni uspelo.

Zagotovo se še spomnite sanjskega Blaža, kajne? V šovu so se lepotice potegovale za njegovo srce, on pa se je na koncu odločil za atraktivno Kristino Miler. Kmalu po koncu šova, ki so ga snemali prej, pa se je izvedelo, da sta se razšla. No, za to sta imela svoje razloge, o katerih sta tudi spregovorila v javnosti in takrat dvignila nekaj prahu.

Blaž je pred kratkim gostoval v oddaji Potep z Leo, ki jo vodi Lea Mederal Gams, in presenetil z razkritjem, da ni več samski! Kaj več ni bil pripravljen povedati, dejal je le, da mora njuno partnerstvo ostati še skrivnost. Namignil je, da njegova izbranka prihaja z Gorenjske in povedal še, kaj ga je tako pritegnilo k temu dekletu. Pravi, da je naravna lepotica, visoka in fit, ter da ima lepo postavo.

Seveda videz ni vse, kar Blaž zelo dobro ve. Tako je Lei zaupal, da mu je všeč njen značaj in to, da rada preizkuša nove stvari - in še v smehu dodal: "da me uboga." Verjetno bo sčasoma pripravljen razkriti kaj več, a zaenkrat tega še ni naredil. V vsakem primeru mu želimo vso srečo.

Ozrl se je tudi nazaj in pokomentiral svojo izbiro v šovu. Dejal je, da je bil po koncu Sanjskega moškega razočaran nad Kristino Miler. V bistvu je šlo za to, da mu ni bilo všeč, da se je po oddaji izkazala za drugačno, kot je bila med snemanjem. V oddaji sta se dobro razumela, potem pa nič več, je povedal Blaž. "Ni bila takšna, kot se je predstavila v šovu, niti po značaju. To me je najbolj prizadelo," je bil med gostovanjem pri Lei odkrit Blaž.

Preberite si še: Ta lepa igralka je nekoč grela posteljo Ladu Bizovičarju in tako postavna je danes!

  • Morda bi vas še zanimalo: Tajka, kozmetologinja, in Tika, poznavalka nege kože, sta nedavno s skupnimi močmi spisali priročnik Živjo, lepa koža za ljudi vseh starosti in tipov kože, ki se želijo počutiti in izgledati fantastično. Več boste izvedeli v podkastu, vabljeni k ogledu in posluhu.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu